Heippa! Domdom on meidän, kahden sisaruksen vuosikausien haaveilun tuloksena syntynyt yritys. Verkkokaupan lisäksi meillä on vuonna 2013 avattu sisustusliike Tampereen keskustassa. Kodin ja arjen estetiikka, kestävä kehitys, laadukkaat tuotteet, iloinen ja välitön asiakaspalvelu – näistä on Domdom rakennettu, ja näistä haluamme jatkossakin pitää kiinni.

Tavoitteenamme on etsiä myyntiin yllättäviä, ilahduttavia, kekseliäitä ja kauniita tuotteita, joista aidosti uskomme olevan asiakkaillemme iloa pitkäksi aikaa. Arvostamme yhteistyökumppaneidemme tuotteissa ja toiminnassa paitsi laatua, myös eettisyyttä, ekologisuutta ja innovatiivisuutta. Valikoimamme koostuu skandinaaviseen sisustustyyliin sopivista tuotteista, ja se elää jatkuvasti. Seuraamme trendejä, mutta pyrimme valikoimassamme ajattomaan kokonaisuuteen – kotia ei sisusteta trendien vuoksi vaan asukkaiden iloksi!

Oma tuotemerkkimme Monamii Design perustuu samoille arvoille kun toimintamme Domdomissa – halusimme luoda uutta, kotimaista, kestävää ja kaunista skandinaaviseen kotiin. Monamii Designin kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa, ja valikoima tulee pikkuhiljaa monipuolistumaan erilaisiin kodin tuotteisiin.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!