Heippa!

Olemme nyt toimineet pelkkänä verkkokauppana reilun kuukauden päivät! Aika on mennyt hirmuisen nopeasti ja olemme paiskineet kovasti töitä, että voisimme palvella asiakkaitamme verkkokaupan puolella entistä paremmin. Vielä on tehtävää, mutta paljon on jo saatu aikaankin.

Tammikuun muuttomyynnissä asiakkaat auttoivat kiitettävästi muuttokuorman pienentämisessä, ja kestää tovin, että saamme varastoon kaikkia tuotteita, mutta toivottavasti maltatte odottaa. 🙂 Paljon uusiakin tuotteita on saapunut, ja olemme saaneet valikoimaamme mahtavia uusia tuotemerkkejä. Lisää kivoja tuotteita ja uusia brändejäkin tulee lisää kevään ja kesän aikana. Näistä lähempänä lisää.

Yksi iso työ on kuitenkin saatu hoidettua, koska luet tätä. 🙂 Eli verkkokauppamme uudistus, jota olemme suunnitelleet ja työstäneet jo tovin, on nyt saatu julkaistua. Pientä hienosäätöä ja vähän lisää toiminnallisuuttakin on tulossa, mutta peruspalikat ovat nyt paikallaan. Me tykätään, toivottavasti tekin! Uuteen sivustoon kestää ehkä hetken tottua, jos olet ollut asiakkaanamme pidempään, mutta toivottavasti kaikki toiminnot löytyvät nyt helposti. Jos löydät puutteita tai jokin harmittaa, laita ihmeessä kommenttia tai viestiä, niin koetamme korjata asian!

Mutta nyt asiaan: kuulimme aivan sydäntäsykähdyttävän jutun hiljattain – meitä on kuulemma kaivattu! Eräs jo ystäväksikin tullut asiakkaamme kertoi, että pari hänen asiakastaan on kertonut kaipaavansa juttutuokioita Domdomin väen kanssa. Ihan oikeasti, tästä tuli meille kyllä tippa jos toinenkin linssiin. Meillekin tämä on ollut tietysti iso muutos, ettei päivittäisiä juttutuokioita asiakkaiden kanssa enää koeta – niin paljon on naurettu, niin paljon on jaettu ja joskus on vähän itkettykin yhdessä. Me siskokset jatkamme tätä kyllä edelleen kahdestamme, meillä on onneksi edelleen tosi kivaa yhdessä töitä tehdessä. (Tämä on muuten asia, jota moni ihmettelee: että miten me siskoksina voidaan pyörittää firmaa yhdessä? Hienosti, meille tämä toimii! Yrityksen pyörittämiseen ja vastuiden jakamiseen liittyvät palaset ovat loksahdelleet luonnolliseti paikalleen ja meistä on edelleen kiva käydä töissä.)

Meidän oli kuitenkin tehtävä tämä siirto pysyäksemme verkkokaupan kasvun vauhdissa ja palvellaksemme asiakkaitamme niin hyvin kuin mahdollista. Kuka tietää, vieläkö joskus palaamme kivijalkakauppiaiksi – aika näyttää! Jatkossa koetamme kuitenkin kiertää mahdollisuuksien mukaan enemmän tapahtumia ja myyjäisiä, joten toivottavasti näemme teitä niissä! Jos sinulla on mielessä joku kiva tapahtuma, jossa haluaisit nähdä meitä, laita ihmeessä viestiä. Ja tiedättehän: meille voi edelleen soittaa tai laittaa viestiä, jos tarvitsee apua joko valikoimamme kanssa, tai ihan vaan kaipaa sparrausta johonkin sisustuspulmaan. Olemme edelleen ne ihan samat tyypit. 🙂

Yksi keino vuorovaikutuksen ja yhteydenpidon helpottamiseksi on nyt kuitenkin tämä blogi. Ja tokihan me hääräillään myös Facebookin ja Instagramin puolella. Instassa muuten meneillään arvonta 15.3. saakka, palkintona tyylikäs Ferm Livingin Plant Box!

Hyppää siis mukaan ja pidetään yhteyttä! Ja jotta muutkin kuin myymälämme asiakkaat tuntisivat meidät tutuiksi, tässä lyhyt esittely meistä siskoksista.

Mirkka: 

 • Maalannut oman huoneensa ekaluokkalaisena. Pinkiksi tietty.
 • Viihtyy parhaiten touhareissa eli touhuhousuissa ja villasukissa.
 • Asuu 50-luvun kaksiossa superpuheliaan Mimi-kissansa kanssa.
 • Heikkona kangaskasseihin ja erilaisiin purnukoihin.
 • Sisustustyylinä simppeli, melko minimalistinen, huonekalut sekalainen sekoitus eri vuosikymmeniltä.
 • Juo aivan liikaa kahvia.
 • Nauraa usein niin että itkee.
 • Vapaapäivinä kiertelee kirppareita ja vanhan tavaran kauppoja.
 • Ei pysty vastustamaan Nordic Noir -sarjoja.
 • Koulutukseltaan sosionomi. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä toiminut erilaisissa sosiaali- ja opetusalan tehtävissä.
 • Mirkka Instagramissa: @m11mu

Pirita: 

 • Sisustanut niin pienestä pitäen, kuin jaksaa muistaa. Ekassa omassa huoneessa vallitsi vaaleanpunainen hattaratunnelma shifonkiverhoineen ja ruusukukallisine Emma-tuoleineen. Sittemmin luopunut hörhelöistä ja luottaa tällä hetkellä vanhojen kalusteiden ja esineiden yhdistämiseen modernien, ajattomien elementtien kanssa. Karsii, karsii, karsii. Remontoi ja remontoi.
 • Heikkona vaaseihin, tuoleihin ja valaisimiin. Näitä ei karsita.
 • Asuu elämänsä miehen, kahden valloittavan teinin ja vallattoman koiran kanssa omakotitalossa keskellä metsää.
 • Katselee Netflixistä ne kaikkein mustimmat dekkarisarjat ja itkee Voice of Finlandin jokaisen jakson aikana.
 • Rentoutuu leipomalla, vaikkei läheskään aina onnistu.
 • Koulutukseltaan filologi, ennen yrittäjäksi ryhtymistä reilut 10 vuotta IT-alan pyörteissä.
 • Rakastaa matkustelua, lempikaupunki Lissabon. Ei kun Kööpenhamina. Ei kun Lissabon.
 • Instagram: pirita_a

Kuva viime syyskuulta, koska nyt ei ehditty vaihtaa vaatteita. 😀

Domdomin yrittäjät Mirkka ja Pirita

Kuva: Iida Alenius

kauppa-eiroskaa@domdom.fi

040 1940819