On aika tehdä tilaa kesän uutuuksille, ja verkkokaupassamme onkin nyt käynnistynyt ALE! Kevätale on voimassa rajoitetun ajan, 10.4. – 22.4. Poimimme aletuotteiden joukosta muutamia ideoita kodin tai kesämökin piristämiseksi tai vaikkapa kevään ja kesän juhlijoille lahjaksi.

KEITTIÖN SISUSTUS

sisustus ale keittiötuotteet

 • Alesta löytyy Zone Denmarkin Peili-kulhot 3 kappaleen seteissä kahdessa eri värissä: vaaleanharmaat Peili-kulhot ja mustat Peili-kulhot. Nämä kulhot ovat superkivoja sekä kattauksessa että keittiön säilytyksessä. Pinottavuudesta iso plussa! Kulhoissa on kaunis mattapinta ja niiden kansia voi käyttää myös pieninä lautasina vaikkapa juuri kattauksessa.
 • Leikkuulauta on keittiön käytetyimpiä välineitä, sekä kokkailussa että tarjoilussa. Alessa sekä puiset Yod & Co -leikkuulaudat, sekä Monamii Designin Juhlat – ja Emma-leikkuulauta. Yod & Co -leikkuulaudat on valmistettu kestävästä kumipuusta, eikä niitä tarvitse öljytä. Monamii Designin leikkuulautoja voi käyttää myös pannunalusena, sillä ne kestävät kuumaa. Monamii Designin leikkuulaudat on melamiinipinnoitettu ja ne ovat erittäin kestäviä ja veitsiystävällisiä. Myös Monamii Design -tarjottimet löytyvät nyt alesta.
 • Zone Denmarkin supertyylikäs veitsitukki on paitsi kätevä, myös veitsiystävällinen! Tukkiin sujahtaa useampikin veitsi ja ne pysyvät telineessä terävinä ja aina käden ulottuvilla. Kurkkaa alesta myös harmaa, pyöreän mallinen Zone Denmark -veitsitukki.
 • Annon superkauniit Sula-astiat valmistetaan käsityönä Portugalissa. Niiden orgaaniset muodot ja kaunis pinta hurmaavat vaikkapa muutoin valkoisen kattauksen yksityiskohtina.
 • Kotimaisen Mayn-tuotemerkin valkoiset metallikorit (Metallikori XS ja Metallikori S) ovat omiaan keittiön tavaroiden säilytykseen.

 

OLOHUONEEN SISUSTUS

Verkkokaupan sisustusale | Olohuoneen tärpit

 • Kesää kohti luonnonvalon määrä kasvaa huimaa vauhtia, mutta kynttiläkausi kestää läpi vuoden. 🙂 Hübschin kauniit, metalliset kynttilänjalat ovat tyylikkäitä sisustuksen yksityiskohtia. Alesta löytyy sekä seinään kiinnitettävät kynttilänjalat, että pöydällä pidettävät kynttilänjalat mustana ja messinkisenä. Alesta löytyy myös Broste Copenhagenin kruunukynttilät.
 • Eikä torkkupeittojakaan sovi unohtaa kesällä! Viileinä iltoina torkkupeitto on kiva napata mukaan parvekkeelle tai terassille. Alesta löytyy pehmoisia vohvelitorkkupeittoja Annolta ja House Doctorilta, sekä Ferm Livigin supertyylikkäät Mirage-torkkupeitot, jotka toimivat hienosti myös näyttävinä seinävaatteina. Alessa myös saman sarjan kauniit, kirjaillut Mirage-tyynyt.
 • House Doctor Use-tarjoiluvaunu on kodin kaunotar! Sirolinjainen metallikärry löytää paikkansa niin olohuoneesta kuin keittiöstäkin, ja toimii myös yöpöytänä. Alahyllyllä on kätevä taso lehdille tai muutamalle kirjalle.
 • Kaunis OYOY Sporta Square -kori säilöö vaikkapa lankarullat, aikakauslehdet tai takan sytykkeet.

 

VIHERSISUSTUS

 • Keväisestä alestamme löytyy myös Ferm Livingin jo klassikoiksi muodostuneet Plant Box -sarjan kukkalaatikot ja niiden päälle tarkoitetut tarjottimet. Valitse musta Plant Box tai harmaa Plant Box, ja viimeistele kaluste tarjottimella, joka avulla saat Plant Boxin päälle laskutason. Plant Box -tarjottimia on saatavana messinkisenä sekä puisena kahdessa eri värissä: tammenvärisenä ja mustana.
 • Ferm Livingin mattapintaiset, linjakkaat Sekki-ruukut on valmistettu lasittamattomasta savesta ja niiden pohjassa on reikä, josta ylimääräinen vesi pääsee valumaan aluslautaselle Aluslautasen sisäpinta on lasitettu, joten se ei läpäise vettä. Supertyylikästä!
 • Ihan pian saa kerätä kukkakimpun luonnosta. 🙂 Alesta löytyy Annon Rauha-lasimaljakko vihreänä sekä harmaana, House Doctorin Sapa sekä hurmaavan keltaiset Storefactoryn Malmby-maljakot.

Tutustu koko alevalikoimaan ja tee kivoja löytöjä! Mikä on sinun suosikkisi aletuotteista?

 

kauppa-eiroskaa@domdom.fi

040 1940819