Mikä tekee kodista kesäisen? Onko sinulla tapana sisustaa kotia kesään, vai saako koti olla ennallaan kun aikaa tulee vietettyä enemmän ulkosalla? Kokosimme muutaman helpon vinkin, jolla loihtia kotiin tai kesäasunnolle kesäinen sisustus ja rentoa kesätunnelmaa.

Tekstiilit

Kesäinen sisustus kaipaa ehkä vaaleampia sävyjä ja kevyempiä materiaaleja tekstiilien osalta, ja niillä onkin superhelppo piristää sisustusta. Pellavaiset sisustustyynyt ja tyynynpäälliset ovat kesän varma hitti, samoin kuin pastelliset värit. Pellavan kaltainen hamppukangas, josta Saana ja Ollin tyynyt on valmistettu, on myös huoleton ja kaunis materiaali. Torkkupeittojakaan ei sovi unohtaa kesällä, sillä niille kyllä löytyy käyttöä kun illat terassilla tai pihalle katetulla piknikillä venyvät yöhön saakka.

Kevyet hamampyyhkeet ovat ihan parhaita kesään, sillä ne kuivuvat todella nopeasti ja vievät vähän tilaa kesäkassissa. Hamampyyhe on mainio myös piknikille viltiksi tai kesäterassille kevyeksi torkkupeitteeksi.

Kesäinen sisustus - tekstiilit

Kuvan tuotteet: Torkkupeitto Aubergine | House Doctor, Rae-matto | Anno, Tupsutyynynpäällinen | Madam Stoltz, Onnenmaa-tyyny | Saana ja Olli, muut tyynyt ja tyynynpäälliset | Anno, Hamampyyhkeet | Anno.

Punoskorit, juutti ja rottinki

Luonnonmateriaaleista valmistettujen korien ja korikassien avulla sisustukseen saa ripauksen lämpöä ja kodikasta tunnelmaa. Rottinkipeili ja juuttimatto näyttävät kivalta moderninkin sisustuksen mausteena.

Luonnonmateriaalit: juutti, meriheinä, rottinki, jne

Kuvan tuotteet: Juuttimatto 100 cm | Anno, Korikassi Parisienne | Bohemia, Rottinkipeili, Madam Stoltz, Säilytyskori Tanger | House Doctor

Kukkia, kukkia, kukkia!

Jo nyt ainakin eteläisemmässä Suomessa voi kerätä ojanpientareelta suloisen kukkakimpun vaikkapa ruokapöydälle tai lipaston päälle ilahduttamaan. Ja tietysti visiitti kukkakauppiaan luokse piristää ihan aina – kerro kauppiaalle millaista fiilistä asetelmalta haet, ja minkä malliseen ja kokoiseen maljakkoon se tulee, niin saat juuri oikeanlaisen kimpun.

Kesäinen sisustus - maljakot

Kuvan tuotteet: Keraamiset Ekenäs-maljakot, ripustettava lasimaljakko ja lasiset Malmby-maljakot | Storefactory, ruskea lasimaljakko | Hübsch (tämä maljakko löytyy Outletista alennettuun hintaan).

Olohuone ulos

Ulkona on paljon mukavampi viettää aikaa, kun sieltä löytyy viihtyisät paikat löhöilylle, ruokailulle ja muille puuhille, joista kesällä haluaa nautiskella. Tanskalaisen SACKitin mainiot Cobana-säkkituolit ja rahit ovat auringon- ja sateenkestäviä, joten voit kalustaa niillä niin terassin, pihan kuin parvekkeenkin – ja syksyn tullen voit siirtää ne sisäkäyttöön. (Canvas-tuotteet on tarkoitettu vain sisätiloissa käytettäväksi.)

Kesäinen sisustus - olohuone ulos

Kuvan tuotteet: Kylmälaukku | House Doctor, Viuhkat | Liv Interior, RETROit Cobana säkkituolit ja rahit, valkoinen | SACKit.

Pääasia kesäisen fiiliksen tavoittamisessa on huoleton rentous. Sisustaminen ei ole koskaan vakavaa, kesällä vielä vähemmän! Yhdistele värejä ja materiaaleja rennosti, nauti kukista ja viheristutuksista, leppoisista kesäpäivistä ja auringosta.

kauppa-eiroskaa@domdom.fi

040 1940819