Kesä hurahti niin vauhdikkaasti, että syyskuun alkaminen vähän yllätti! Meillä on ollut erittäin kiireinen ja mukava kesä, ja silläpä aika onkin lentänyt kuin siivillä. Nyt on kuitenkin taas arki alkanut useimmissa suomalaisissa kodeissa, ja pikkuhiljaa kotona vietetty aika on taas alkanut lisääntyä. Monilla syksyyn sisältyy jonkinlaisia uudistumisen riittejä – siivotaan vaatekaappeja ja viedään ylimääräisiä vaatteita kirpparille, aloitetaan uusi harrastus, tehdään päätöksiä terveellisten elämäntapojen tavoittelusta, jne. Syksy on ihanaa aikaa!

Myös koti tuntuu kaipaavan jotakin piristystä uuden vuodenajan kynnyksellä – ehkä vaihdetaan vähän tekstiilejä, hankitaan pari uutta viherkasvia (itse hankin viikon sisään jo neljännen kasvin…), mietitään säilytysratkaisuja ja sitä, miten kodin järjestyksen saisi säilymään arjessa mahdollisimman kivuttomasti mutta samalla viihtyisästi. Huonekalujen paikkaa vaihtamalla saa yllättävän suuren muutoksen aikaan, ja uusia järjestyksiä kannattaakin joskus kokeilla! Kun kierrättää kalusteita huoneiden välillä, voi puolivahingossa löytyä yllättävän toimivia ja piristäviä ratkaisuja. Onko sinulla syksyyn yhdistettäviä perinteitä puhdistautua tai organisoida kotia tai elämää?

Viive tyynynpäälliset, Anno

Kuvassa Annon tyynynpäällisiä upeissa syksyisissä sävyissä.

Syksy on uudistumisen aikaa myös meidän valikoimamme suhteen. On aika luopua joistakin tuotemerkeistä, ja tuoda uusia tilalle. Outlet-osastolta löydät valikoimastamme poistuvia tuotteita alehintaan, joten kannattaa kurkata, jos sieltä löytyisi suosikkeja. Esimerkiksi Design Letters on jäämässä kokonaan pois valikoimastamme. Kotimaisen Mayn-tuoteperheen valmistus on valitettavasti lopetettu, joten jos Mayn– ja Musta5101-tuotteet ovat lemppareita, nyt kannattaa toimia!

Pikkuhiljaa syksyn mallistot alkavat saapua varastoomme ja pääsemme ihastelemaan uutuustuotteita. Syksyn mallistot jatkavat melko pitkälti samaa luonnonmukaista, pehmeää ja kodikasta linjaa, mikä on trendeissä parin viime vuoden aikana näkynyt. Erilaisista luonnonmateriaaleista valmistetut säilytyskorit, pellavaiset, puuvillaiset ja hampusta valmistetut tekstiilit, maanläheiset ja mausteiset värit – siinäpä syksyn sisustus pähkinänkuoressa!

Anno korit

Kuvassa Annon Kaivo-meriheinäkorit.

Valikoimamme laajenee paitsi uusilla tuotemerkeillä, myös uusilla tuoteryhmillä, emmekä tietenkään malttaisi odottaa, että kaikki ihanuudet saadaan valikoimaan! Paljon uutta on jo tullutkin, uusimmat tuotteet löytyvät aina Uutta-osiosta. Uusien tuotemerkkienkin aika on ihan pian, joten pysythän kuulolla! (Jos muuten haluat sähköpostitse tietoa uutuuksista ja kampanjoistamme, kannattaa tilata uutiskirje – tilauslomake löytyy etusivulta.)

Muiden Pohjoismaiden syksyn ja talven tarjontaan olemme jo pitkälti tutustuneetkin, mutta ensi viikolla pääsemme luomaan katsauksen kotimaisten sisustus- ja huonekalubrändien tarjontaan, kun Habitare-tapahtuma valtaa Messukeskuksen. Tätä tapahtumaa odotamme aina innolla, ja viime vuosina Habitare on ollutkin ihan superhieno! Odotukset ovat korkealla tänäkin vuonna.

Syksyn saapuminen tarkoittaa myös tulevan vuoden kalentereiden ilmestymistä. Valikoimastamme löytyy taas suosittuja Putingin perhekalentereita, seinäkalentereita ja viikkokalentereita.

saana ja olli viikkokalenteri

Ja hei – jouluun on vielä toooosi pitkä aika, mutta viimevuotiseen tapaan Lakrids by Bülowin joulukalenteri on nyt ennakkomyynnissä! Kun tilaat kalenterin 24.9. mennessä, saat kaupan päälle joulukoristeen, joka sisältää 65 g Lakridsin joulun suursuosikkimakua Classicia. Kalenterit toimitetaan lokakuun vaihteessa. Kuten aiempinakin vuosina, kalenteria valmistetaan rajoitettu erä, joten jos haluat varmistaa oman kalenterin, tilaamista ei kannata jättää viime tippaan. 🙂

lakrids joulukalenteri

Ihanaa, aurinkoista ja leppoisaa syksyä kaikille!

kauppa-eiroskaa@domdom.fi

040 1940819