Vihdoinkin kesä! Luonto on puhjennut kukkaan ja sisustuksen piristäminen on helppoa, kun ojanpientareeltakin löytyy kauniita aarteita maljakkoon. Viherkasveja kannetaan parvekkeille ja terasseille nauttimaan kesän pitkistä, valoisista päivistä ja auringonsäteistä. Viherkasvit ja kukat sisustuksessa ovat kuin asusteet pukeutumisessa – ne viimeistelevät tyylin!

Poimimme tähän muutaman vinkin valikoimamme ruukuista, maljakoista ja muista vihersisustamisen tuotteista inspiraatioksi.

Aamuiselta koiralenkiltä löytyneet hentoiset lemmikit näyttävät suloiselta yksinkertaisessa Nib-maljakossa.

pieni maljakko

Uudella ruukulla saa vanhaan, tuttuun viherkasviinkin ihan uudenlaista ilmettä! Pienellä jalalla varustettu Figure-ruukku nostaa pienen viherkasvin jalustalle ja tuo kasvin paremmin esiin. Soikeanmuotoisen Front-ruukun taas saat mahtumaan vaikkapa kapealle ikkunalaudalle tai hyllylle.

Ruukku Figure stone, ø 15 cm, DBKD Ruukku Front, DBKD

Pihasta ja luonnostakin löytyy paljon oksia, heiniä ja kasveja, jotka näyttävät kauniilta myös kuivattuina. Kukkakaupasta löytyvä ikisuosikki eukalyptus kuivuu erittäin kauniiksi ja tuoksuu vielä kuivuttuaankin ihanasti. Malmby ja Medskog -maljakoissa yksikin oksa näyttää kauniilta.

lasimaljakko Medskog-maljakko, Storefactory

Ja kun ikkunalaudat ja lipastot loppuvat kesken, voi viherkasvin nostaa tyylikkäästi seinälle Ferm Livingin kukkatelineellä.

Seinäteline kukkaruukulle, Ferm Living

 

 

kauppa-eiroskaa@domdom.fi

040 1940819