Tutki, ihastu, inspiroidu!

Ota pieni hetki itsellesi. Kaada vaikka kupponen kuumaa, ota mukava asento ja inspiroidu kuviemme parissa. Huomaat, että kaunis arki syntyy pienistä jutuista ja kivoista ideoista. Jokaiselle omannäköisistä.

Klikkaamalla kuvaa saat sen suurennettua, ja pääset liikkumaan galleriassa nuolinäppäimillä.

Kylpyhuone, siivous ja kodinhoito

Kylpyhuoneen sisustus kannattaa miettiä paitsi silmää miellyttäväksi, myös käytännölliseksi. Valitsemalla laadukkaat ja toimivat tuotteet saat kylppäriin toimivat ratkaisut, jotka kestävät aikaa ja käyttöä ja helpottavat arkista elämää. 

Viherkasvit ja leikkokukat

Viherkasvien ja kukkien merkitys sisustuksessa on kiistatta suuri. Viherkasveilla tuot kotiin paitsi kodikkuutta ja viihtyisyyttä, myös puhtaamman sisäilman. Valikoimastamme löytyy erilaisia ratkaisuja viherkasvien tuomiseksi osaksi sisustusta: kukkapöytiä, ruukkuja, istutuslaatikoita, vaaseja ja ruukkujen seinätelineitä.

Tekstiilit

Kodin tekstiilit ovat ehkä se helpoin tapa muokata kodin tilojen tunnelmaa ja ilmettä. Yksikin uusi tyyny sohvalla tai torkkupeite nojatuolille tekee ihmeitä. Valitsemalla tekstiileihin jonkin punaisen langan saat kokonaisuuden näyttämään harkitulta mutta kodikkaalta. Käytä erilaisia materiaaleja mutta pysyttele yhtenäisessä väripaletissa, tai valitse suosikkimateriaali ja iloittele kuoseilla tai väreillä. Tai molemmilla!

Mahdollisuudet ovat tekstiilien osalta rajattomat. Laadukkaat tekstiilit kestävät käyttöä ja aikaa. Kaikki Domdomin myymät tekstiilit ovat luonnonmateriaaleista tai kierrätysmateriaaleista.

Olohuone

Olohuone on keittiön lisäksi se tila, jossa kotona vietetään eniten aikaa hereilläoloaikana – siitä kannattaa siis tehdä toimiva ja viihtyisä! Mitä sinun olohuoneessasi puuhaillaan? Valitse kalusteet ja valaisimet, tyynyt ja muut tekstiilit sekä sisustustuotteet olohuoneeseen niin, että siellä on mahdollisimman mukava rentoutua ja viettää aikaa perheen ja vieraiden kanssa.

Keittiö

Miten keittiöstä saa toimivan ja viihtyisän, helpon pitää puhtaana ja järjestyksessä? Toiset tykkäävät runsaista tasoista purkkeine ja purnukkoineen, toiset haluavat piilottaa suurimman osan tavaroista kaappeihin tai nostaa hyllyille. Tärkeimpiä keittiötarvikkeita ovat tietysti hyvin kuivaava keittiöpyyhe, kunnon tiskirätti ja tiskiharja. Kaunis kattaus on osa ateriaa ja leikkuulaudat toimivat myös osana kattausta. Kauniit, kestävät ja käytännölliset keittiötarvikkeet ovat viihtyisyyden A ja O!

Collector lasku

kauppa-eiroskaa@domdom.fi

040 1940819