Nordeassa on palvelukatko su 7.3. klo 01:00-21:00. Tänä aikana pankkitunnuksia ei voi käyttää tunnistautumiseen, ja verkko- ja mobiilipankit sekä MobilePay ovat pois käytöstä.

Toimitus alkaen 4,90€ • Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Tarinamme

Heippa! Domdom on meidän, kahden sisaruksen vuosikausien haaveilun tuloksena syntynyt sisustusverkkokauppa, joka on avattu vuonna 2012. Kodin ja arjen estetiikka, kestävä kehitys, laadukkaat sisustustuotteet, iloinen ja välitön asiakaspalvelu – näille periaatteille Domdom on rakennettu, ja näistä haluamme jatkossakin pitää kiinni.

Tavoitteenamme on etsiä myyntiin käytännöllisiä, ilahduttavia, kekseliäitä ja kauniita tuotteita, joista aidosti uskomme olevan asiakkaillemme iloa pitkäksi aikaa. Arvostamme yhteistyökumppaneidemme tuotteissa ja toiminnassa paitsi laatua, myös eettisyyttä, ekologisuutta ja innovatiivisuutta. Valikoimamme koostuu moderniin, skandinaaviseen kotiin sopivista tuotteista, ja se elää ja muuttuu jatkuvasti. Seuraamme sisustuksen trendejä, mutta pyrimme valikoimassamme ajattomaan kokonaisuuteen – kotia ei sisusteta trendien vuoksi vaan asukkaiden iloksi! Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme myös etsimällä valikoimaamme tuotteita, jotka sopivat toisiinsa valmistajasta riippumatta, ja joilla saa luotua kotiin yhtenäisen ilmeen ja viihtyisiä tiloja.

Jos etsit lahjaa, mutta juuri oikean lahjan valitseminen on hankalaa, voit ostaa verkkokauppaamme myös lahjakortin.

Palvelemme mielellämme, kun kaipaat apua kotisi sisustushankinnoissa tai vaikkapa lahjaa miettiessäsi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Sisustuskauppa Domdom | Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!

Domdomin yrittäjät Mirkka & Pirita

Collector lasku

kauppa-eiroskaa@domdom.fi

040 1940819