Vissevasse on 2013 perustettu tanskalainen julisteisiin ja paperituotteisiin keskittyvä suunnittelutoimisto. Dorthe Mathiesen on Vissevassen perustaja, jonka USA:n road tripillä kuvaamat upeat, värikylläiset valokuvat on koottu California Dreaming -julistesarjaksi.

Vissevasse tekee yhteistyötä kansainvälisten valokuvaajien kanssa. Yksi näistä on Vee Speers, australialainen valokuvaaja, joka asuu ja työskentelee Pariisissa. Vee Speersin tunteita herättävät potretit noteerattiin maailmalla Tukholman Fotografiska Museetin avajaisnäyttelyn yhteydessä vuonna 2010, ja ovat sittemmin saaneet laajan ihailijakunnan ympäri maailmaa.

Vee Speersin Birthday Party -valokuvasarja kuvaa lapsia kuvitteellisilla syntymäpäiväjuhlilla ja vie katsojan ristiriitaisin tuntein lasten maailmaan, jonnekin fantasian ja todellisuuden välille. Thirteen-valokuvasarja kertoo tytön muuntumisesta naiseksi, tunnelmia murrosiän vaiheista. Thirteen-valokuvasarjan tyttö on Vee Speersin oma tytär, jota hän kuvasi tämän ollessa 13-vuotias. Botanica-sarjassa Speers vie meidät runollisiin tunnelmiin kasvitieteen maailmaan.

Vissevasse -valikoimamme näet täältä.

Vissevasse logo